Oturum Aç

Arama
KÖYÜN GÜZELLEŞTİRİLMESİ

Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder
Forum Ana Sayfa » Köylermizdeki Sorunlarımız
Cevap: 14 | Gösterim: 972

BANA KATILIYOR MUSUNUZ
EVET
33%
 33%  [ 1 ]
HAYIR
0%
 0%  [ 0 ]
ÇOK HAYALPEREST SİN ADAMIM
0%
 0%  [ 0 ]
ELELE VERİRSEK NEDEN OLMASIN
66%
 66%  [ 2 ]
Toplam Oylar : 3

ANGEL_BOY
Raana
Raana

• Ad-Soyad: A.kerim özdemir  • Lakap: aptul abi  • Köy - Şehir: Rize

Tarih: 14:03 20-Temmuz-2008 - Mesaj: #1
» ANGEL_BOY
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DİYORUM VE. DEVAMINI ŞU ŞEKİLDE GETİRİYORUM...ŞAHSIMA AİT OLACAK BU SATIRLARA SİZLERDEN DE DESTEK BEKLİYORUM VE YALNIZ KALMAYACAĞIMA İNANIYORUM..
BEN 25 YAŞIM DAYIM VE BU YAŞIMA KADAR HEP ÖYÜMDE KALDIM ORANIN HAVASINI BİR NEVZEDE OLSA SOLUYORUM...BEN KÖYÜMÜZÜ DAHA MODERN VE KALİTELİ ÇAĞDAŞ Bİ GÖRÜNÜMDE OLMASINI İSTEMİŞİMDİR HEP. YOLLARIN ADAM GİBİ YAPILANDIRILMASINI.BETON DEĞİL AMA BETON UZERİNE BORDUR DÖŞENMESİ VE KALDIRIMIN DA KOYULMASI, AYRICA GÜZEL Bİ SOKAK LAMBALARIYLADA HARİKA Bİ GÖRSELLİLİK KATILABİLİR. DÜŞÜNSENİZE TEMİZ Bİ SOKAK SADECE DÜZLEMIN OLDUĞU YERDE OLABILIR. ..BU ARADA BEN SADECE KENDI KÖYÜM İÇİN SÖYLEDİM BUNU TABIKI DİĞER KÖYLEREDE YAPILABİLİR BU.......APANCENELİYİM( SİRT MAHALLESİ)

Bu üye tarafından gönderilen mesajları bul
 h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

• Ad-Soyad: Hüseyin Özdemir  • Lakap: SOYUM SELİMOĞULLARINDAN GELMEDİR VE ÖYLE DEVAM EDER.  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 17:23 20-Temmuz-2008 - Mesaj: #2
» h.ozdemir
olur illakim el ele verirsek kesinlikle olur.
saygılar KERİM abim devam. çok mutlu göz kırpma

ANGEL_BOY
Raana
Raana

• Ad-Soyad: A.kerim özdemir  • Lakap: aptul abi  • Köy - Şehir: Rize

Tarih: 08:33 21-Temmuz-2008 - Mesaj: #3
» ANGEL_BOY
SAĞOL JNIMIN İÇİ

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

• Ad-Soyad: Hüseyin Özdemir  • Lakap: SOYUM SELİMOĞULLARINDAN GELMEDİR VE ÖYLE DEVAM EDER.  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 08:40 21-Temmuz-2008 - Mesaj: #4
» h.ozdemir
ben senin nasıl jnnn içiysem sende beniiiiiiiiiiiiiiim okadar değerli bir abimsin
saygılar

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

• Ad-Soyad: Can Özçelik  • Lakap: axi_rizeli  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 22:50 29-Eylül-2008 - Mesaj: #5
» apanceneli
bunların yapıla bilmesi için kerim öncelille köy milletinin istekli olması lazım... söylediklerin cok güzel seyler sana katılıorum.... el ele verdikmi neden olmasınki bu sölediklerin;) umarım ideal bir apanceneye kavusuruz...

Aprika
Site Yapımcısı
Site Yapımcısı

• Ad-Soyad: Taner ERDEM  • Lakap: Hızır ERDEM'in Oğlu  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 22:57 29-Eylül-2008 - Mesaj: #6
» Aprika
Nuri emice muhtar olursa o zaman olur belki.Destek var sonuna kadar.Ama günümüzde hiç bir köy öyle değil malesef inşallah olurda ilk oluruz apancene'nin farkı olur.

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

• Ad-Soyad: Can Özçelik  • Lakap: axi_rizeli  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 23:00 29-Eylül-2008 - Mesaj: #7
» apanceneli
orasi ole zaten burun farkıyla kacırdı... nuri emice bitanedur yaa... yapsa yapsa köyümüzü bi o görselleştirir... arkadslar tam destek tam destek bizim sadece birey oy zamanı rized eolsaydı kazanırdı ... zaten 8 kişi biziz:)gülümsemegülümseme

Aprika
Site Yapımcısı
Site Yapımcısı

• Ad-Soyad: Taner ERDEM  • Lakap: Hızır ERDEM'in Oğlu  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 23:16 29-Eylül-2008 - Mesaj: #8
» Aprika
: ) can zaten özçelik ailesinin tamamı orda oldumu o kesin kazanır . . . Maşallahınız var.

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

Tarih: 00:18 30-Eylül-2008 - Mesaj: #9
» apanceneli
allahın izniyle birleşiriz insallh... ozamn köy dolar harbiden gülümsemegülümseme): +1 özçelikler yukardan aşağıya doğru inio zaten alaycı evler gittikce artıyoo umarım hersey dahada güzel olur.. onun için güzel bir apancene için elele desteklemeliyiz...

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

• Ad-Soyad: ONUR GÜREL  • Lakap: ^^MEKAN TAŞÇİLAR MAHLESİ ^^  • Köy - Şehir: Tasçilar Mahallesi (Tulun)

Tarih: 13:38 30-Eylül-2008 - Mesaj: #10
» karadereli_onur
apanceneli demiş ki:
allahın izniyle birleşiriz insallh... ozamn köy dolar harbiden gülümsemegülümseme): +1 özçelikler yukardan aşağıya doğru inio zaten alaycı evler gittikce artıyoo umarım hersey dahada güzel olur.. onun için güzel bir apancene için elele desteklemeliyiz...

umarim herşey qonlunuzun dilediyi qıbı olur....

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

Tarih: 19:51 07-Ekim-2008 - Mesaj: #11
» apanceneli
yakında olucak insallhh tek idealimiz ooo +1

papakudi
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

• Ad-Soyad: Düşler; vurulunca düşer!  • Lakap: papakudi  • Köy - Şehir: İstanbul

Tarih: 00:07 21-Ekim-2008 - Mesaj: #12
» papakudi
Gerçekten de olmaması için bir sebep yok.Ben iki yıl önce ilk defa köyümüze gittim.Bana göre zaten çok güzel.Ben köylerin köy gibi kalmasından yanayım.Yani otantikliği korunmalı ama bu demek değilki yolu izi olmasın .Hele o karaderenin merkezi ne öyle yol o kadar darki sağamı solamı gidelim derken gelen arabalar az daha attı bizi çeften aşağıya çok mutlu

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

Tarih: 16:51 22-Ekim-2008 - Mesaj: #13
» apanceneli
hersey cok güzel olucak yakında... öle temenni ediyoruz... +1

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

Tarih: 16:52 22-Ekim-2008 - Mesaj: #14
» h.ozdemir
İŞALLAH İŞALLAH +1

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

Tarih: 17:03 12-Kasım-2009 - Mesaj: #15
» apanceneli
zaten muhtarımızda nuri emice oldi artık apancene bi başka olur gülümseme))

Mesajları göster:   
Forum Ana Sayfa » Köylermizdeki Sorunlarımız
Saat Dilimi » Türkiye Saati
Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder