Oturum Aç

Arama
askerlik

Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder
Forum Ana Sayfa » Kalkandere » Askerler
Cevap: 20 | Gösterim: 1208
 apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

• Ad-Soyad: Can Özçelik  • Lakap: axi_rizeli  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 22:58 29-Eylül-2008 - Mesaj: #1
» apanceneli
arkadslar kasım 21-27 arası askere gidebilirim... okulda bittii baklım 27 ekimde belli olucak hersey gidip gitmeyeceğim... askere gider beni unutmayin heeee gülümseme

Bu üye tarafından gönderilen mesajları bul
 karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

• Ad-Soyad: ONUR GÜREL  • Lakap: ^^MEKAN TAŞÇİLAR MAHLESİ ^^  • Köy - Şehir: Tasçilar Mahallesi (Tulun)

Tarih: 13:06 30-Eylül-2008 - Mesaj: #2
» karadereli_onur
arkadslar kasım 21-27 arası askere gidebilirim... okulda bittii baklım 27 ekimde belli olucak hersey gidip gitmeyeceğim... askere gider beni unutmayin heeee gülümseme

^^unutulmadiqin sureçte unutuldun sanma ^^

88/4 heee hayırlısı olsun..
sen o yazıyı yazınca arkadaşlar bılır bende askere qiderken aynı senın qıbı bır yazı yazdım
unutulmadim ve unutmadım.. 87/2 tertip...

kardeşim kısa donem mı?

şimdiden hayirli teskereler diler ailene en kısa zamanda kasasız belasiz kavuşma dileqiyle..

Adembaba
Forum Müftüsü
Forum Müftüsü

• Ad-Soyad: Adem hasanoglu  • Lakap: Adembaba  • Köy - Şehir: Van

Tarih: 18:07 01-Ekim-2008 - Mesaj: #3
» Adembaba
şimdiden hayirli teskereler diler ailene en kısa zamanda kasasız belasiz kavuşma dilegiyle..

Aprika
Site Yapımcısı
Site Yapımcısı

• Ad-Soyad: Taner ERDEM  • Lakap: Hızır ERDEM'in Oğlu  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 21:07 01-Ekim-2008 - Mesaj: #4
» Aprika
Kanka hayırlı olsunda inşallah gitmezsin bir kaç sene sonra gidersinde bize uğurlarız seni İstanbuldan tulumlu kemençeli horonlu

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

• Ad-Soyad: ONUR GÜREL  • Lakap: ^^MEKAN TAŞÇİLAR MAHLESİ ^^  • Köy - Şehir: Tasçilar Mahallesi (Tulun)

Tarih: 12:54 02-Ekim-2008 - Mesaj: #5
» karadereli_onur
Aprika demiş ki:
Kanka hayırlı olsunda inşallah gitmezsin bir kaç sene sonra gidersinde bize uğurlarız seni İstanbuldan tulumlu kemençeli horonlu

aprika en qusel askere uqurlama kuranlı mevlutlu belkı kısabılırısn ama şahsen askere
giderken olmasi qereken odur..
eglencelı nerde sabah olmasi insana askerde gidince oyle kuyuyor kı dun nerdeydım ne yapiyordum gibi şeyler cok oluyor..

Aprika
Site Yapımcısı
Site Yapımcısı

• Ad-Soyad: Taner ERDEM  • Lakap: Hızır ERDEM'in Oğlu  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 13:16 02-Ekim-2008 - Mesaj: #6
» Aprika
Kuran tabikide yapılacak olan bişey.Kemençe tulum son aşama zaten.İnsana zor gelmez bence mutlu olur geride beni bu derece bekleyenler var diye hep aklına gelir güzel şeyler bende askerlik yapıyor sayılırım hemde 2 senedir.Hatta bu ayın 19 unda gidiyorum yine iyi bilirim o psikolojiyi.

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 13:22 02-Ekim-2008 - Mesaj: #7
» karadereli_onur
qercekten cok deqişik eqlence yapip askere qitmek anlatılmaz yaşanmasi qereken bırşeyy.

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

• Ad-Soyad: Can Özçelik  • Lakap: axi_rizeli  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 20:08 17-Ekim-2008 - Mesaj: #8
» apanceneli
arkadaslar hepinizden allah razı olsun szleri seviorum... yorumlarınızda bana böle güzel seyler sölediğiniz için tşk ederim... hep beraber söleyelim [_asker gidecek AXİ_RİZELİ gelecek_] ... umuduyla... şafak doğan hergüneş... şimdiden...

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

• Ad-Soyad: Hüseyin Özdemir  • Lakap: SOYUM SELİMOĞULLARINDAN GELMEDİR VE ÖYLE DEVAM EDER.  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 14:55 18-Ekim-2008 - Mesaj: #9
» h.ozdemir
apanceneli demiş ki:
arkadaslar hepinizden allah razı olsun szleri seviorum... yorumlarınızda bana böle güzel seyler sölediğiniz için tşk ederim... hep beraber söleyelim [_asker gidecek AXİ_RİZELİ gelecek_] ... umuduyla... şafak doğan hergüneş... şimdiden...

ARKADAŞIMIZ ASKERE GİTMEYECEK MORALİ BOZUK OLDUĞU İÇİN NE YAPACAĞINI BİLMEDİĞİ İÇİN ÖYLE DİYO ELİNDE TEKRAR OKUMA FIRSATI VAR BEN OKU DİYORUM.O İSE BEN ASKERE GİDECEĞİM DİYOR SİZCEDE BÖYLE OLURMU DOSTLAR ARKADAŞIMIZA BİRŞEYLER SÖYLEYİN TEKRARDAN SINAVLARA GİRME HAKKI VAR....LÜTFEN HADİ APANCENELİARKADAŞIMIZA BİR ŞEYLER SÖYLEYELİM SİZLERİ BEKLİYORUM..BEN İSTERİMKİ O OKUSUN

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 17:13 18-Ekim-2008 - Mesaj: #10
» karadereli_onur
asker kardeşi

tam uğurlarken
daha cok gencken
bir hıçkırık takıldı boğazına
hiç birşey duymazdı ağlarken
ASKER KARDEŞİ

tam otobüse bindi gidiyordu abisi
abisi değil kalbinin ta kendisi
kendisi ağlıyordu abisi giderken
ne yapacak şimdi
ASKER KARDEŞi

korkuyordu bişey olur diye
niye bu askerlik niye
yakısırmıydı ağlamak hiç
ASKER KARDEŞİNE

apanceneli
Forum Kıdemlisi
Forum Kıdemlisi

Tarih: 17:46 18-Ekim-2008 - Mesaj: #11
» apanceneli
h.ozdemir demiş ki:
apanceneli demiş ki:

ARKADAŞIMIZ ASKERE GİTMEYECEK MORALİ BOZUK OLDUĞU İÇİN NE YAPACAĞINI BİLMEDİĞİ İÇİN ÖYLE DİYO ELİNDE TEKRAR OKUMA FIRSATI VAR BEN OKU DİYORUM.O İSE BEN ASKERE GİDECEĞİM DİYOR SİZCEDE BÖYLE OLURMU DOSTLAR ARKADAŞIMIZA BİRŞEYLER SÖYLEYİN TEKRARDAN SINAVLARA GİRME HAKKI VAR....LÜTFEN HADİ APANCENELİARKADAŞIMIZA BİR ŞEYLER SÖYLEYELİM SİZLERİ BEKLİYORUM..BEN İSTERİMKİ O OKUSUN

allah razı olsun kanka eyvallh... yorum yapanda yapamayanada tşk. hüseyin içinin temizliğini dökmüşsün ama yapılcak bu enindede sonundada ben 2 yıl mezunum yıldızteknik makine ewet acık öğretim 3. sınıftan baslıyabiliorum ama buaskerlik hep sorun napacamı bilmiorum... ama askerlik suan daha ön planda benim için .... unutmayınki HERKEZ KENDİ KADERİNİ YAŞAR... SELAM VE DUA ile sağlıcakla kalın... hepinizi seviorum...göz kırpma

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 17:45 19-Ekim-2008 - Mesaj: #12
» karadereli_onur
elinde sonunda yapilacak bazı şeylerinde enqelidir askerlık..
hayırlısıyla kardeşim

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 18:06 24-Ekim-2008 - Mesaj: #13
» karadereli_onur
apanceli kardeşim acemı bırlıqın neresin olduqunı oqrendiqin zman oqrenmek isteriz..
bu arada apanceneli kardşeim nerelerdesin yoksun habu alandan da...

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

• Ad-Soyad: Hüseyin Özdemir  • Lakap: SOYUM SELİMOĞULLARINDAN GELMEDİR VE ÖYLE DEVAM EDER.  • Köy - Şehir: Findikli Köyü (Sirt , Apancene)

Tarih: 18:15 24-Ekim-2008 - Mesaj: #14
» h.ozdemir
GALİBA FİRAR ETTİ APANCENELİ AXİRİZELİ gülümseme

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 18:16 24-Ekim-2008 - Mesaj: #15
» karadereli_onur
aynen kardeşim takılıyorum sana hacan nerdedur kendı elımle teslım edecek onuda
watana hayrım olurda..

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

Tarih: 18:39 24-Ekim-2008 - Mesaj: #16
» h.ozdemir
APANCENELİ NERESUN CELDAAAAAAAAAAAAAAAAA

OLA BAĞURMAKTAN SES TELLERUM BOZULDİ

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 15:44 25-Ekim-2008 - Mesaj: #17
» karadereli_onur
kardeşim meqafon wereyım mı sesin ii duyulurda...

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

Tarih: 15:49 25-Ekim-2008 - Mesaj: #18
» h.ozdemir
çok mutlu varisa ver be kardeşum

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 15:51 25-Ekim-2008 - Mesaj: #19
» karadereli_onur
olmas mı kardeşim seyyar satıcı qıbıyım yahu...
ne ararsan war....gülümseme

h.ozdemir
Onbaşı
Onbaşı

Tarih: 16:49 25-Ekim-2008 - Mesaj: #20
» h.ozdemir
KIH çok mutlu çok mutlu çok mutlu çok mutlu ULA YİNE CULDUM

karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Tarih: 17:14 26-Ekim-2008 - Mesaj: #21
» karadereli_onur
h.ozdemir demiş ki:
KIH çok mutlu çok mutlu çok mutlu çok mutlu ULA YİNE CULDUM

hacan bende

h.qeldun da

Mesajları göster:   
Forum Ana Sayfa » Kalkandere » Askerler
Saat Dilimi » Türkiye Saati
Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder