Oturum Aç

Arama
ÇAĞLAYAN EZDİ GEÇTİ

Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder
Forum Ana Sayfa » Kalkandere Köyleri ve Mahalleleri » Çağlayan Köyü (Vandri)
Cevap: 0 | Gösterim: 592
 karadereli_onur
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

• Ad-Soyad: ONUR GÜREL  • Lakap: ^^MEKAN TAŞÇİLAR MAHLESİ ^^  • Köy - Şehir: Tasçilar Mahallesi (Tulun)

Tarih: 14:52 17-Ekim-2008 - Mesaj: #1
» karadereli_onur

ÇAĞLAYAN EZDİ GEÇTİ…

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI FUTBOL TURNUVASINDA EN CENTİLMEN TAKIM VE CENTİLMEN FUTBOLCU DAĞDİBİNDEN ÇIKTI.

Rize’nin Kalkandere ilçesi kaymakamlık bünyesinde başlatılan kaymakamlık kupası futbol turnuvası ve milli eğitim müdürlüğü ilköğretim okulları arası futbol turnuvası sonuçlandı.11 takımın mücadele ettiği turnuvada Çağlayan ilköğretim okulu futbol takımı rakiplerini ezdi geçti.1. Çağlayan ilköğretim olurken 2. Çayırlı ilköğretim okulu 3. Kalkandere merkez Atatürk ilköğretim okulu oldu.
En centilmen takımsa Dağ dibi ilköğretim okulu seçilirken en centilmen futbolcuda Dağ dibi ilköğretim okulundan çıktı.
Futbol turnuvaları ilçemizde bulunan halı saha ve parkta yapıldı. Çok sayıda seyircinin karşısında oynanan maçlar milli maçmış gibi ilgi gördü.
Turnuva sonunda birincilik ikincilik ve üçüncülük kupası verildi. En centilmen takıma ve birinciye belediye başkanı Nihat ÇOLAK kupayı verirken öğrencileri tebrik etti. Ardından ikinci takıma ilçe milli eğitim müdürü Kemal YAVUZ kupasını verirken üçüncü takımada şube müdürü Mustafa KAVASOĞLU kupa ve hediyelerini verdi.
Bu tür turnuvaların ilçede yapılması ilçede hareket getirmesine ve kişileri kaynaştırmasına sebep olmasına neden olduğundan büyükler için, kurumlar arasıda turnuvaların yapılmasını isteyen Kalkandereliler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu üye tarafından gönderilen mesajları bul
Mesajları göster:   
Forum Ana Sayfa » Kalkandere Köyleri ve Mahalleleri » Çağlayan Köyü (Vandri)
Saat Dilimi » Türkiye Saati
Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder